Η εταιρεία

Η πλατφόρμα BYI.gr αποτελεί έναν σύγχρονο, απλό, άμεσο και εναλλακτικό τρόπο αναζήτησης ασφαλιστικών υπηρεσιών και προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας για τον κάθε καταναλωτή.

Μέσα από τη BYI.gr  ο καταναλωτής συμπληρώνει τα στοιχεία του μια φορά, λαμβάνει απευθείας προσφορές από διαφορετικές εταιρείες και εκείνος επιλέγει την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Η BYI.gr ανήκει στην εταιρεία Get A Quote Ι.Κ.Ε. Η εταιρεία είναι εντελώς ανεξάρτητη και αυτοχρηματοδοτούμενη. Δε διατηρεί καμία ιδιοκτησιακή σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οι εταιρείες που συνεργάζονται με την εταιρεία μας είναι οι μεγαλύτερες στον κλάδο τους στην Ελλάδα, γνωστές και αξιόπιστες.

Οι άνθρωποι της εταιρείας μας είναι στελέχη με πολυετή εργασιακή εμπειρία. Χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, τεχνογνωσία και όρεξη για δουλειά! Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην άμεση εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του καταναλωτή ενώ παράλληλα διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα με απόλυτη ευθύνη. Επιπλέον, η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσει ότι οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργάζεται είναι ασφαλείς, αξιόπιστες και ακριβείς. 

Στόχος της εταιρείας είναι να διευκολύνει τον κάθε καταναλωτή να βρει γρηγορότερα και ευκολότερα την κατάλληλη και οικονομικότερη για τον ίδιο υπηρεσία. Ο σεβασμός στον καταναλωτή, η ειλικρίνεια στην προσέγγιση και η επικέντρωση στην άριστη εξυπηρέτησή του είναι καθημερινή επιδίωξη της εταιρείας μας.